Ne nuk merremi me marketingun e mediave sociale:

ideja jonë eshte të vendosim theksin tek komunikimi për të njohur gjërat dhe të marrim njohuri për ato

Ne sigurohemi që njerëzit të jenë të interesuar për përmbajtjen dhe në planin afatgjatë, për produktet dhe blerjet. Ne duam t'i bëjmë gjërat të njohura dhe të krijojmë konkurencë dhe njohuri, në vend që të japim një mesazh bosh që synon vetëm të vendosë një produkt të padobishëm në shtëpinë e dikujt.

Rritje Reale

Krijimi i një përmbajtje që rrit një interes real

Ne nuk synojmë rritjen e profileve që ndjekin faqet: ne synojmë të krijojmë një reputacion të bazuar në përmbajtjet të cilat në terma afatgjatë, rezultojnë në besnikëri dhe rrjedhimisht, një rritje të lidhur me interesin real në faqe për atë që publikohet.

Reputacion Perfekt

Interesant për median dhe shtypin

Punë profesionale e realizuar nga profesionistë të të shkruarit që kanë aftësi të shpjegojnë në mënyrë të saktë dhe të qartë atë që ofron kompania specifikisht dhe të rrisin interesin e njerëzve që duan realisht ta kuptojnë produktin më mirë dhe më pas ta blejnë atë.

Reputacion Perfekt

E-mail drejtuar audiencës së interesuar

Dallimi midis promovimit dhe komunikimit të diçkaje që në fakt mund të jetë me interes, është thelbësor. Ne po shkojmë në këtë drejtim. Ne përpiqemi të flasim me njerëzit: nuk është gjithmonë e lehtë, por përpiqemi ta bëjmë me shumë kujdes.

Qëllimi jonë
“Strategji marketingu të kryera me sukses që promovojnë aktivitetet dhe produktet e klienteve tonë me kënaqësi të madhe ekonomike dhe personale për të të dyja palët.”

Qasje specifike për çdo klient

Për secilin klient, ne zgjedhim me kujdes mënyrën më të mirë të mundshme për t'u siguruar që ata të njihen saktësisht për atë që janë.

Propozimet tona

Zgjidhni më të mirën për nevojat tuaja

Paketë promocionale 1

Plan editorial tremujor
1
10 postime mujore në Instagram
+ Facebook + Linkedin
1 DEM
1 njoftim për shtypin italian çdo 2 muaj
Tekste editoriale të krijuara
nga shkrimtarë profesionistë
Imazhet e ofruara nga klienti ose të zgjedhura nga ne në arkivat tona të autorizuara

Promopack 2

Plani editorial tremujor
2
20 postime mujore në Instagram+Facebook+Linkedin
2 DEM
1 njoftim në muaj për shtypin italian
1 njoftim në muaj për shtypin italian 1 njoftim në muaj për shtypin italian Imazhet e ofruara nga klienti ose të zgjedhura nga ne në arkivat tona të autorizuara

Paketë promocionale 3

Plani editorial tremujor
3
40 postime mujore në Instagram+Facebook+Linkedin
4 DEM
2 njoftime në muaj për shtypin italian
Tekste editoriale të krijuara nga shkrimtarë profesionistë
Imazhet e ofruara nga klienti ose të zgjedhura nga ne në arkivat tona të autorizuara

Dëshmitë

Ja çfarë thonë disa nga klientët tanë

Lavorare con il team di Road Runner è oltremodo utile: sono tutti estremamente rapidi nelle loro risposte, assicurandosi sempre che tutte le nostre domande non siano solo indirizzate, ma che comprendiamo appieno il processo che si svolge.

A.L.

Lavorare con Road Runner è un’esperienza eccellente: si preoccupano veramente dei loro clienti e tengono sempre presente l’interesse dei loro clienti. Oggi lavoriamo con statistiche e dati più precisi e realizziamo che lo spazio digitale è uno strumento essenziale per posizionarsi in un campo sempre più competitivo.

M.G.

Road Runner è il nostro stimato partner da quasi un anno. Apprezziamo la competenza del settore che l’agenzia offre a ciascun progetto – nonché la gestione efficace del progetto stesso – oltre che il supporto continuo di qualità. Non vediamo l’ora di continuare a lavorare con successo con il team di Road Runner nei prossimi anni!

V.M.

Na kontaktoni

Shkruani:

mailto:info@theroadrunner.eu

Telefononi:

+355 68 221 2815

Vizitoni zyrat tona:

ALB Qyteti: Tirane Rruga Arben Broci, Kullat Maleziane, Nr 26