The Road Runner

The Road Runner është një agjenci komunikimi e përbërë nga një grup të rinjsh të mbështetur nga një ekip ekspertësh.
Ne jemi me qendër të Tiranës, por operojmë në të gjithë Evropën.
Ne merremi me menaxhimin e mediave sociale në një nivel profesional për kompani të çdo lloji.
Ne kujdesemi për profilet e klientëve tanë në Facebook, Instagram, LinkedIn me qëndrueshmëri dhe vazhdimësi: kjo do të thotë që nëse është e vërtetë, sigurisht, që klientët kanë synime për të arritur dhe se këto shpesh përmblidhen gabimisht vetëm në një rritje të shitjeve, përkundrazi jemi të sigurt se ky nuk është i vetmi element që i intereson kompanive. Aty ku shumë ekspertë të vetëquajtur në sektor premtojnë dete dhe male, duke garantuar të ardhura më të mëdha, ne demonstrojmë me punën tonë se, përpara se të mendojmë për të arritur një rritje të shitjeve, është para së gjithash thelbësore që të ketë një punë cilësore në rrjedhën e sipërme për të qenë në gjendje. për të garantuar një shikueshmëri të mirë dhe më pas edhe një "famë" të mirë.
Me fjalë të tjera, ne nuk krijojmë pritshmëri të rreme tek klientët tanë: ajo që bëjmë është të garantojmë një prani konstante dhe të vazhdueshme të një kompanie në rrjetet sociale, e cila përkthehet në mundësinë e kontaktit me klientët e rinj.
Për këtë arsye, ne kujdesemi për përmbajtjen që publikohet me pasion dhe përkushtim: shkruajmë përmbajtje me cilësi të lartë që kënaqin audiencën e synuar dhe rrisin përfshirjen e tyre, përmes linjave të komunikimit të rrjedhshëm dhe preciz, të cilat identifikojnë stilin e një kompanie të caktuar në platformat e ndryshme dixhitale.
Për këtë qëllim, ne gjithashtu promovojmë markat përmes dërgimit periodik të buletineve informative ose DEM-ve dhe deklaratave për shtyp, me të cilat tregojmë "prapaskenat" e kompanive, promovojmë disa nga produktet dhe/ose shërbimet e tyre specifike dhe informojmë për ngjarje të veçanta. panaire, ngjarje në të cilat marrin pjesë vetë kompanitë.